ÅRETS BAND

 

Årets Band Brophy Bookings

 

Årets Band er blandt landets allerbedste partybands. Med en hæsblæsende energi kommer de 5 veloplagte musikere udover scenekanten, ud til publikum og helt ind i dansesjælen på enhver. Dansegulvet fyldes med kærlighed og fantastiske vibrationer, mens de allerstørste hits fra nutidens kunstnere, 00’erne, 90’erne, 80’erne og 70’erne bliver leveret med kæmpe overbevisning og dedikation.

Fra de bedste sing-a-long klassikere til de mest medrivende ørehængere og dansenumre - repertoiret spænder vidt og bredt. Årets Band kan underholde ethvert klientel af enhver størrelse og enhver stil. Om der skal farverig disco, hårdtslående rock, nærværende soul eller pragmatisk pop til, så leverer Årets Band altid et produkt af høj, høj kvalitet.

Årets Band kommer fra København, men spiller i hele Danmark og har leveret fantastiske shows til alle afkroge af landet. Festivaller, firmafester, bryllupper og andre private arrangementer, har alle nydt godt af Årets Band i store, små, større og mindre opsætninger.


Årets Band – hvert år!